Ειδήσεις

Γυναίκες χωρίς Σύνορα : “ΑΡΚΕΤΑ!”- Ημερίδα την Τετάρτη 26/11/2014

Η ΜΚΟ «Γυναίκες χωρίς Σύνορα» ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης « Η σιωπή είναι συνενοχή» σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει με τίτλο «ΑΡΚΕΤΑ!»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Ακταίον την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:30. Χαιρετισμό και ενημέρωση επί του σχεδίου δράσης της οργάνωσης θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Χαρούλα Γιασιράνη ενώ στην συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συμμετάσχουν οι κ.κ.:

 Μαχαιράκη Εύη (Ψυχολόγος & Μέλος Δ.Σ.)
 Χατζημανώλη Φλώρα (Ψυχολόγος & Μέλος ΔΣ)
 Βασιλά Αναστασία (Ψυχολόγος)
 Μακαρούνα Ζωγραφιά (Ψυχολόγος)

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα προβληθεί ειδικό βίντεο σχετικά με τις μορφές βίας και απευθύνεται στις κακοποιημένες γυναίκες που διστάζουν να μιλήσουν, ώστε να ενθαρρυνθούν και να απευθυνθούν στην οργάνωση για βοήθεια και υποστήριξη.

Με το σχέδιο δράσης η οργάνωση Γυναίκες Χωρίς Σύνορα στοχεύει η κοινωνία να ενημερωθεί, να ευαισθητοποιηθεί και να ενεργοποιηθεί.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠΕΣ) και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου