Ειδήσεις

Παράταση για τα ξενοδοχεία καραντίνας έως 30 Νομεβρίου

Τροπολογία του υπουργείου Τουρισμού, για δυνατότητα παράτασης μίσθωσης τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την επικράτεια για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών από την πανδημία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις οφειλών πλαίσιο δεύτερης ευκαιρίας».

Πιο αναλυτικά, η τροπολογία προβλέπει την δυνατότητα παράτασης για ένα μήνα, έως τις 30 Νοεμβρίου της μίσθωσης , με απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, κύριων ή μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας για την κάλυψη έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, που έχουν γίνει βάσει του άρθρου 135 του Ν. 4692/2020. Οι δαπάνες αυτές θα καλυφθούν από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Τουρισμού. Υπενθυμίζεται ότι τα ξενοδοχεία καραντίνας παραμένουν ανεξόφλητα και υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από τους ξενοδόχους.

Πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου