Αθλητικά

ΑΣΙΑΘΡ: Άρχισαν οι εγγραφές για την Σχολή

Όπως έγραψε η «δσπορ», το σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η Σχολή ιστιοπλοΐας νέων κυβερνητών που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου.
Ο ΑΣΙΑΘΡ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Σχολή, ενώ η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Η 1η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 5 Οκτώβρη και το σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτώβρη ξεκινά η Σχολή. Οι μαθητές που θα καταφέρουν να πετύχουν στις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις θα αποκτήσουν το Δίπλωμα του Κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους.
-Πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα σε αίθουσα 300τ.μ.
-Εκπαιδευτές απόφοιτοι της Γ.Γ. Αθλητισμού και της Ε.Ι.Ο.
-Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και από το Υπουργείο Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Πληροφορίες & εγγραφές Γιώργος Κωνσταντινίδης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης ΑΣΙΑΘΡ, τηλ. 6978110004, email: asiathr1989@gmail.com».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου