• Την σύνθεση του τεχνικού τους επιτελείου για την σεζόν 2020-2021 ανακοίνωσαν οι «τοξοβόλοι»
• Με σλόγκαν «κλείσε θέση στο ‘’Οικονομίδειο’’» οι «ερυθροκίτρινοι» γνωστοποίησαν την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν

Ο προαναγγελθείς… γάμος του ΓΑΣ Ιάλυσος με τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ είναι πλέον γεγονός.
Ο νεαρός τεχνικός είχε συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση εδώ και αρκετές ημέρες και το μόνο που απέμενε για να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του ήταν να ξεκαθαρίσει το θέμα με την κατηγορία που αγωνίζονταν οι «τοξοβόλοι», αλλά και το αν θα δήλωναν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.
Το ζήτημα της κατηγορίας ξεκαθάρισε (Football League), αφού δεν προχώρησε η αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, ο ΓΑΣ Ιάλυσος δήλωσε κανονικά την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα και τώρα οι «τοξοβόλοι» γνωστοποίησαν επίσημα την πρόσληψη του Βαγγέλη Χαντέ.
Ταυτόχρονα οι «ερυθροκίτρινοι» ανακοίνωσαν την σύνθεση όλου του τεχνικού επιτελείου τους, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει την θέση του γυμναστή, ενώ γνωστοποίησαν ότι την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για την νέα σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Ιάλυσος ανακοινώνει σήμερα (σ.σ. Τρίτη) την πλήρη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για τη σεζόν 2020-21.
-Προπονητής: Ευάγγελος Χαντές
-Γυμναστής: Κυριάκος Παπαδόπουλος
-Προπονητής τερματοφυλάκων: Γιάννης Δατσέρης
-Γυμναστής αποκατάστασης: Βασίλης Χατζής
-Γενικός αρχηγός: Παναγιώτης Σπάρταλης
-Αναλυτές: Θέμης Κεφαλάκης, Στέλιος Πατηνιώτης
-Μασέρ: Κώστας Χαβιαράς, Γιάννης Ευφραιμίδης
-Φροντιστές: Βαλάντης Κώστας, Λάμπης Μαλλιάκας
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28/9 στο ‘’Οικονομίδειο’’ όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός».
«Κλείσε θέση στο ‘’Οικονομίδειο’’»
Από εκεί και πέρα, ο ΓΑΣ Ιάλυσος με την ακόλουθη ανακοίνωση, ενημέρωσε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021:
«Κλείσε θέση στο ‘’Οικονομίδειο’’!
Η Π.Α.Ε. Ιάλυσος σε χρειάζεται δίπλα της στη νέα της προσπάθεια!
Πάρε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σου, για να στηρίξεις την ομάδα μας!
Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη συγκυρία, οι τιμές έχουν διαμορφωθεί για φέτος στα 100 ευρώ για την οικονομική θέση και στα 300 ευρώ για την VIP θέση.
Σε περίπτωση που ισχύσουν τα μέτρα για πληρότητα 20% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου για το νέο πρωτάθλημα θα έχουν προτεραιότητα αυστηρά, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ