Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το πρώτο ποινολόγιο με παραπομπή Κυρίτση

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπή που αφορούν τις ποινές που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Παράλληλα η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ παρέπεμψε τον Μανώλη Κυρίτση για την διαιτησία του στην αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στον Φοίβο Κρεμαστής και την ΑΕΡΑ.
Αναλυτικά:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ε. Κατταβιάς- Κλεόβουλος στις 16/9 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Κλεόβουλου, Γ. Χανιτάι ,ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Φοίβος Κρεμαστής- ΑΕΡΑ στις 17/9 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Ρ.Α., Α. Λόη, ποινή μίας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (χέρι) (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. III του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Φοίβου Κρεμαστής, Κ. Καλημέρη, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. III του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Φοίβου Κρεμαστής, Γ. Φωτεινή, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Παραπομπή διαιτητού
Παραπέμπεται στην Ε.Ε. της ΕΠΣΔ ο διαιτητής του αγώνα Φοίβος Κρεμαστής- ΑΕΡΑ στις 17/09/2017 κ. Ε. Κυρίτσης για την μη τήρηση των διατάξεων της παραγράφου 11γ’ του άρθρου 15’ του ΚΑΠ, σε συνδυασμό με την παράγραφο 11δ΄ του ίδιου άρθρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου