Ο Διγενής ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με τον Ανδρέα Μπιλιά να είναι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών.
Να σημειώσουμε ότι οι εγγραφές στις Ακαδημίες των Κοσκινιατών έχουν ξεκινήσει, ενώ οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Δευτέρα 24 Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Όπως κάθε χρόνο και μετά τον νέο κανονισμό προπονητών που ισχύει από πέρυσι, ανακοινώνουμε την σύνθεση και την κατάρτιση των προπονητών μας σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του σωματείου μας.
-Ανδρέας Μπιλιάς, υπεύθυνος Ακαδημίας και προπονητής στις Κ-12 και Κ-14 (Coerver coaching Youth diploma level 2, κάτοχος Diploma UEFA B’, κάτοχος Diploma UEFA C’).
-Περικλής Λαζαρίδης, προπονητής στην Κ-6 και Κ-8 (απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος Diploma UEFA B’).
-Παναγιώτης Σαχινίδης, προπονητής στην Κ-10 και προπονητής τερματοφυλάκων (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος UEFA B’).
Η αποστολή της προπονητικής μας ομάδας, είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά για να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα, μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας μας.
Η προπόνηση και η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών μας πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι προωθούνται στα μεγαλύτερα αγωνιστικά τμήματα και στις ομάδες του σωματείου μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ