Ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους στήριξαν την καλοκαιρινή του προσπάθεια και συγκεκριμένα τα τμήματα beach volley που λειτούργησαν στην παραλία της Κρεμαστής. Αναλυτικά:

«Με πολύ κόπο και μεράκι και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης, της τοπικής κοινότητας Κρεμαστής, του ΔΟΠΑΡ και των χορηγών μας, δυο γήπεδα Beach Volley, αυτό το καλοκαίρι, είναι πλέον γεμάτα από παιδιά. Ένας χώρος εγκαταλελειμμένος, γέμισε παιδικά χαμόγελα και αυτό μας κάνει όλους υπερήφανους.  Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος άθλησης για τα νέα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Πεταλούδων.
Ευχαριστούμε ονομαστικά τους:
Νίκος ΑΕ
Ι&Π Μπάκης ΟΕ
Ηλεκτροδομή ΑΕ
Smart Electrics
Καλιβούρη ΑΦΟΙ ΟΕ
Κασιώτη Σταύρο του Χρήστου
Χατζηαντωνίου Μανώλη
Παπαγρηγορίου Δημήτρη
Σενατόρε Αντόνιο
Ορφανό Νεκτάριο
Τσίκκη Δημήτρη
Ανδρέου Ανδρέα
Η καλοκαιρινή σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της για τους αθλητές μας και όλοι ετοιμαζόμαστε να μεταφερθούμε με ανυπομονησία στη σάλα. Έναρξη των προπονήσεων για τα αγωνιστικά τμήματα ορίζεται η 3η Σεπτεμβρίου, ενώ για τις ακαδημίες η 13η Σεπτεμβρίου. Σύντομα θα ενημερωθείτε για τους τρόπους εγγραφής στα τμήματα μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ