Ειδήσεις

Οργή Καραμάριου για τους αχάριστους

… ΑΝΤΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας Ρόδου, έγινε ύστερα από δικές μου αποκλειστικά επίπονες προσπάθειες και συγκεκριμένα με την έκδοση απόφασης κατασκευής και ένταξης του στο πρόγραμμα έργων του Υπουργείου Οικονομίας.
Μαζί με την άλλη απόφαση κατασκευής του ‘’Pale de sport’’ της Ρόδου, με 5.500.000€. Και επειδή για τεχνικούς λόγους το ‘’Pale de sport’’ της Ρόδου δεν μπορούσε να γίνει, μετέφεραν όλα τα χρήματα της κατασκευής του στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας με προϋπολογισμό 7.500.000€.
Για το λόγο αυτό ο τότε Δήμαρχος Καλλιθέας Ιωάννης Ιατρίδης, ο οποίος παρακολουθούσε όλες τις παραπάνω προσπάθειες μου θεώρησε σκόπιμο να με τιμήσει σε μια πανηγυρική εκδήλωση στην πλατεία των Καλυθιών στήνοντας μάλιστα και ειδική εξέδρα και με άλλες εκδηλώσεις, τονίζοντας στην ομιλία του προς τους συνδημότες του ότι το στάδιο της Καλλιθέας θα το ονομάσουμε ‘’στάδιο Καραμάριου’’.
Δυστυχώς αυτά ξέχασε ο κ. Ιατρίδης στα δήθεν εγκαίνια του γυμναστηρίου που έκανε χθες όπως και οι άλλοι παρατρεχάμενοι θεσμικοί μας εκπρόσωποι που μερικοί τα εγνώριζαν και παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων!
Η λέξη ντροπή, αηδία και αγνωμοσύνη είναι λίγα μπροστά στην αλήθεια και στην πραγματικότητα.
Κρίμα γιατί ούτε μια πρόσκληση δεν μου έστειλαν να παραστώ στα εγκαίνια του έργου αυτού που αφιέρωσα πολύ χρόνο και κόπο για το καλό του αθλητισμού στον τόπο μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου