ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Ακριβώς ένας μήνας απομένει μέχρι την ημερομηνία που η χώρα θα βγει και τυπικά από τα μνημόνια. Στο κυβερνητικό στρατόπεδο εξετάζουν προσεκτικά όλες τις εναλλακτικές που έχουν για τον εορτασμό εκείνης της ημέρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η λύση της Πνύκας και μίας φιέστας στις 21 Αυγούστου  στα πρότυπα της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να απομακρύνεται. Είναι προφανές πως  και ο πρωθυπουργός θέλει να υιοθετηθούν χαμηλότεροι τόνοι, άλλωστε ποτέ δεν είχε ληφθεί σχετική απόφαση, παρά μόνο εισηγήσεις προς το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, καθώς ο χρόνος που  απομείνει δεν είναι πολύς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείεται τελικά να επισκεφθεί το Καστελόριζο, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στην τελευταία του παρουσία στο νησί στις 17 Απριλίου. Με αυτόν τον τρόπο, αν προκριθεί αυτή η λύση,  θα σηματοδοτήσει σε πιο χαμηλούς τόνους, αλλά με συμβολισμό,  το τέλος των προγραμμάτων επιτροπείας από το νησί που ξεκίνησαν όλα.

Πηγή newpost.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter της Δημοκρατικής. Καθημερινή ενημέρωση στο e-mail σας.