ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 23χρονης διωκόμενης για κλοπές και 34χρονου για οπλοκατοχή

news room 1 λεπτό ανάγνωση
χειροπέδες

Συνε­λή­φθη χθες (21.07.2015) το από­γευμα στην Πάτμο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Πάτμου, μια 23χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρε­μούσε ένταλμα σύλ­λη­ψης κ. Ανα­κριτή Πλημ­με­λειο­δι­κείου Ναυπλίου-Αργολίδος, για δια­κε­κρι­μέ­νες κλοπές από κοινού με άλλους δράστες κατ’ επάγ­γελμα, κατά συνή­θεια και κατ’ εξα­κο­λού­θηση.

Η συλ­λη­φθείσα οδη­γεί­ται σήμερα στον κ. Εισαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Κω.

Συνε­λή­φθη χθες (21.07.2015) στο αερο­δρό­μιο της Καλύ­μνου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καλυ­μνίων, ένας 34χρονος ημε­δα­πός για παρά­νομη οπλο­κα­τοχή.

Ειδι­κό­τερα χθες το από­γευμα στον Κρατικό Αερο­λι­μένα Καλύ­μνου, κατά τον έλεγχο χει­ρα­πο­σκευών, δια­πι­στώ­θηκε ότι ο 34χρονος μετέ­φερε στις μια σιδε­ρο­γρο­θιά κρυμ­μένη ανάμεσα σε προ­σω­πικά είδη.

Η σιδε­ρο­γρο­θιά κατα­σχέ­θηκε.

Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γή­θεί στον κ. Εισαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Κω.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.