Πολιτιστικά

Στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα – Αναβάλλεται η συναυλία;

Μαρινέλλα Χατζής

Στο νοσοκομείο εισήχθη η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και θα παραμείνει για λίγες μέρες στο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Συνεργάτης της ανέφερε στο TLIFE πως η επέμβαση ήταν επιτυχής και η Μαρινέλλα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Οι θεράποντες ιατροί της, μάλιστα, έκριναν πως πρέπει να μείνει στο δωμάτιο της το επόμενο διήμερο προκειμένου να γίνει εντελώς καλά.

Αυτή η περιπέτεια της υγείας της, την αναγκάζει να αναβάλλει και την προγραμματισμένη συναυλία της με τον Κώστα Χατζή στη Ρόδο. Οι δυο ερμηνευτές ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου την πολύ επιτυχημένη περιοδεία με τίτλο “Μια Μεγάλη Μουσική Συνάντηση” και από ώρα σε ώρα αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της αναβολής της συναυλίας στο Δημοτικό Θέατρο Διαγόρας.

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.