Τα party συνεχίζονται… ο Τάσος Γιασιράνης και η Golden Apple Events με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου CD Rhodes Experience, σας προσκαλούν να περιπλανηθείτε στα μονοπάτια της Ρόδου, σε εμπειρίες… που θα σας εμπνεύσουν!
MEDIEVAL INSPIRATIONAL PARTY
ΜΟΖΑΙΚ Casual Bar! Την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 μετά τις 21.00, σας περιμένουμε σε ένα party εμπνευσμένο από τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της Μεσαιωνικής Πόλης!
Ένα βράδυ λέξεων… που φέρνουν στο μυαλό μας εμπειρίες και καταστάσεις… διαφορετικές για τον καθένα αλλά με έναν κεντρικό πυρήνα… RHODES…Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, που μας φέρνει κοντά στη Ρόδο της θάλασσας, τη Ρόδο της Μεσαιωνικής Αρχιτεκτονικής, τη Ρόδο του κοσμοπολίτικου αέρα!

Inspiration…Σε 3 ξεχωριστά σημεία του νησιού, 3 θεματικά events μέσα από τα οποία παρουσιάζονται ιδιαίτερα στοιχεία του νησιού!
Experience…Στοιχεία που μας δείχνουν την πολυπλοκότητα της Ρόδου, και τις εμπειρίες που αυτή μας προσφέρει! Θάλασσα και αισθήσεις, γεύσεις και εικόνες, αρχιτεκτονική, πολιτισμός και κοσμοπολίτικη ιστορία! Ακούσματα…
Music… Η μουσική είναι αυτή που συντροφεύει κάθε στιγμή της ζωής μας… κάθε εμπειρία συνυφασμένη με ένα άκουσμα… Αναμνήσεις και συναισθήματα που ξυπνούν μέσα από μουσικά κομμάτια!
International… Συναισθήματα που δεν έχουν σύνορα και χρόνο… Αισθήματα που σε προκαλούν να τα νιώσεις! Όλα, μέσα από τα νέα τραγούδια του Rhodes Experience και τις βραδιές του Τάσου Γιασιράνη και της Golden Apple Events!
“WHEN YOU ARE IN THE SUMMER MOOD THIS IS HOW MUSIC SHOULD SOUND”

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ