Τοπικές Ειδήσεις

Αντώνης Καμπουράκης: Προμήθεια δύο ασθενοφόρων για την Νότια Ρόδο και τον Ατάβυρο

Από τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη αναρτήθηκε η ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα με χαρά ανακοινώσαμε με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Νοτίου Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό, την γενναία απόφασή μας ο Δήμος Ρόδου να προχωρήσει άμεσα, πάντα με τις νόμιμες διαδικασίες στην προμήθεια δύο ασθενοφόρων τα οποία θα διαθέσει με προγραμματική σύμβαση στην 2η ΥΠΕ Νοτίου Αιγαίου.
Τα δύο αυτά ασθενοφόρα θα εδρεύουν στο Γεννάδι και στον Έμπωνα για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν στον τομέα της υγείας, ικανοποιώντας και ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Νότιας Ρόδου και του Αταβύρου.
Η 2η ΥΠΕ Νοτίου Αιγαίου θα αναλάβει την στελέχωση των δύο ασθενοφόρων με το απαραίτητο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και τα λειτουργικά έξοδά τους.
Στην σημερινή συνάντηση με τον Διοικητή της Χρήστο Ροϊλό συναποφασίσαμε, να προχωρήσουν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες για την ίδρυση και λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου στο Γεννάδι.
Επίσης, ο Δήμος Ρόδου θα αναλάβει τις εργασίες για την επισκευή των κτηριακών υποδομών του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου.
Στην συνάντηση με τον κ. Ροϊλό, συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Φιλήμονας Ζαννετίδης, Χαρούλα Γιασιράνη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Σοκορέλος, οι Αντιδήμαρχοι Στράτος Καρίκης και Νίκος Καραμαρίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάββας Καραταπάνης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Ρόδου Γρηγόρης Ρουμάνης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου