Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής στις Λιμενικές Αρχές Λέρου – Καλύμνου και Κω

Την Πέμπτη 18-06-2020 και την Παρασκευή 19-06-2020 ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησε υπηρεσιακές επισκέψεις στις νήσους Λέρο, Κάλυμνο και Κω.
Ο Αρχηγός συνοδευόταν από τον Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Υποναύαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Αργυράκη, τον Διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ/ΛΣ), Πλοίαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Παπαδάκη και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις νήσους Λέρο, Κάλυμνο και Κω συναντήθηκε με τους Προϊσταμένους των οικείων Λιμενικών Αρχών και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις Λιμενικές Αρχές ο Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη των Υπηρεσιών, επισκέφθηκε τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που επιχειρούν στις ανωτέρω περιοχές και συνομίλησε με τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα αυτών.
Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, στις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές που υπηρετούν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.
Επίσης, επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή και το προσωπικό της Σχολής ενώ με τον Δήμαρχο Καλύμνου, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, επισκέφθηκαν το κτίριο το οποίο πρόκειται να διαθέσει ο Δήμος Καλυμνίων για τη στέγαση του νεοσύστατου Λιμενικού Φυλακίου Βαθέως Καλύμνου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τους Δημάρχους Λέρου, Καλύμνου και Κω, τον Αντιπεριφερειάρχη Επικοινωνιών και Μεταφορών Δωδεκανήσου, τον Έπαρχο Κω, τους προέδρους των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Λέρου, Καλύμνου και Κω καθώς και τους Διοικητές των μονάδων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού που εδρεύουν στις νήσους Λέρου, Κάλυμνο και Κω αντίστοιχα, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου