Αθλητικά

Διγενής: Τρίτη και φαρμακερή…

• Βρέθηκε λύση στα διοικητικά του συλλόγου, με τον Αντώνη Διακάκη να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την θέση του προέδρου

Η τρίτη προσπάθεια διεξαγωγής της γενικής συνέλευση του Διγενή, η οποία έγινε την Κυριακή, στέφθηκε με επιτυχία και έτσι ο σύλλογος απέφυγε ένα από τα χειρότερα σενάρια, δηλαδή να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.
Στην γενική συνέλευση αναδείχθηκαν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την ηνία των Κοσκινιατών στα επόμενα χρόνια, με τον Αντώνη Διακάκη όπως όλα δείχνουν να τίθεται επικεφαλής του νέου Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί σε σώμα το βράδυ της Δευτέρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διγενής, προς ενημέρωση:
«Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για την ομάδα μας αφού βρέθηκε μια ανάσα από το Πρωτοδικείο και την διάλυση. Η αδιαφορία και η έλλειψη ενδιαφέροντος κυριάρχησε στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος όπου έλαβε χώρα η τρίτη και τελευταία γενική συνέλευση του ιστορικού σωματείου μας.
Την τελευταία όμως στιγμή και αφού η σκέψη να μην υπάρχει πλέον Διγενής ήταν μια πραγματικότητα, οι εναπομείναντες πήραν την απόφαση, μαζί με γονείς των μικρών μας ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας, να μην πεθάνει και το τελευταίο ζωντανό κύτταρο του τόπου μας, ο αθλητισμός σε οργανωμένο πλαίσιο.
Οι αρχαιρεσίες για την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου θα γίνουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου και θα απαρτίζεται από τους εξής:
Βασίλειο Κώτη, Αναστασία Ηλιάδη (Τσαμπίκος Ζαχαρίας), Αντώνιος Μ. Διακάκης, Δημήτριο Ηλιάδη, Μιχαήλ Βογιατζή, Νικόλαο Αντωνίου, Σπυρίδων Ζιγροτάκη, Αντώνιος Τριαντάφυλλος, Ευγένιο Χριστοδούλου, Ηλία Χριστοδούλου, Παναγιώτη Έλενας και Νικόλαο Καργάκο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου