Άγονος απέβη ο πλειστηριασμός που επέσπευσε η τράπεζα EUROBANK ERGASIAS A.E. για το ακίνητο που μισθώνει ο ΕΦΚΑ στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», η ιδιοκτήτρια τουριστική, ξενοδοχειακή, βιοτεχνική και εμπορική επιχείρηση έχει εξασφαλίσει την αύξηση της τιμής του προς πλειστηριασμό ακινήτου στο ποσό των 5 εκατ. ευρώ και στον πλειστηριασμό δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.
Το ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση ανέρχεται στα 500.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου, έντοκης απαίτησης της τράπεζας.
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες, να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση της οφειλής της.
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τριώροφο επαγγελματικό κτήριο με 2 υπόγεια, μέσα στο οποίο στεγάζονται το εργοστάσιο επεξεργασίας κρυστάλλων της ανακόπτουσας εταιρείας, ο ΕΦΚΑ Ρόδου (διοικητικές υπηρεσίες) και ο ΕΟΠΥΥ Ρόδου (ιατρεία).
Το ενιαίο γήπεδο επιφάνειας 5.217,60 τ.μ. κατά την οικοδομική άδεια και 5.200 τ.μ κατά τους τίτλους, βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και προέκυψε από τη συνένωση δύο κτηματολογικών μερίδων και εντός του έχει αναγερθεί τριώροφο βιοτεχνικό κτήριο με δύο υπόγεια και μεσοπατώματα βάσει αδείας στο οποίο υπάρχει αυθαίρετη αλλαγή χρήσης τμημάτων και αυθαίρετες προσθήκες κατ’ έκταση.

Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Μαριέττα Χατζηγιώργη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ