Ειδήσεις

Παράνομες συνδέσεις στη Λίμνη Πυλίου καταγγέλλει ο Δήμαρχος Κω

Αυθαίρετες και παράνομες «επεμβάσεις» ακόμα και σε υδρομετρητές της ΔΕΥΑΚ, για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός, έχουν καταστήσει προβληματική την άρδευση στην περιοχή της Λίμνης και στον κάμπο Πυλίου.

Αποτέλεσμα των παρεμβάσεων αυτών είναι η ελλιπής υδροδότηση δύο σημαντικών αγροτικών περιοχών του νησιού μας, των κάμπων Ασφενδιού και Πυλίου.
Στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου προέβησαν σε επανειλημμένους ελέγχους και αυτοψίες μετά από παράπονα και αναφορές αγροτών και καταναλωτών, διαπιστώνοντας ακόμα και την τοποθέτηση παράνομης αντλίας για την υποκλοπή μεγάλων ποσοτήτων νερού, με αποτέλεσμα την ανεπαρκή υδροδότηση από το Αρδευτικό Δίκτυο της Λίμνης Πυλίου.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς, μετά τη διαπίστωση αυτή και παρά τις συστάσεις, προκειμένου να προστατευθεί το σύνολο των συμπολιτών μας των παραπάνω περιοχών, στα πλαίσια της νομιμότητας, θα προσφύγει άμεσα στα αρμόδια όργανα (εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κω).

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος καλεί όσους έχουν προβεί σε κατασπατάληση του πολύτιμου αγαθού που είναι το νερό, χρησιμοποιώντας παράνομες μεθόδους και δημιουργώντας πρόβλημα στους συνδημότες μας αγρότες, αλλά και άλλους καταναλωτές να επαναφέρουν ΑΜΕΣΑ σε νόμιμη κατάσταση τις συνδέσεις τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου