Τοπικές Ειδήσεις

Επίσημες περιοδείες του Στέφανου Δράκου

Τις επίσημες περιοδείες του, με την ιδιότητα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ρόδου με την παράταξη «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ» του Αντώνη Καμπουράκη, συνεχίζει ο Δρ Στέφανος Ι. Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ρόδου.

Ο Δρ Στέφανος Ι. Δράκος, συναντά πλήθος Ροδίων, με τους οποίους συνομιλεί, αλλά και ανταλλάσει απόψεις για τα τοπικά, κοινωνικά, καθώς και πολιτικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Η επαφή του με τους πολίτες, συνεχής και διαχρονική – όπως είναι ήδη γνωστό – δεν περιορίζεται μόνο σε προεκλογικές περιόδους (!) Ο ίδιος, βρισκόταν και βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία σε καθημερινή βάση εδώ και τουλάχιστον πέντε (5) έτη.

Στο πλαίσιο της συνολικής του περιοδείας με τίτλο «ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ», βρίσκεται στο σύνολο των περιοχών της Ρόδου, αλλά και στις περισσότερες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο νησί, συνοδευόμενος από συνεργάτες του Πολιτικού του Γραφείου.

Σε κάθε περίπτωση, ακούει προσεκτικά τους προβληματισμούς, τις θέσεις και τις απόψεις των πολιτών, ενώ κατά την κρίση του, αναγνωρίζει, επισημαίνει, αλλά και εξάρει την προσπάθεια εθελοντών της Ρόδου, που συνδράμουν πολλαπλά στην ανάπτυξη αξιέπαινων δράσεων.

Ο Δρ Στέφανος Ι. Δράκος, στο σύνολο των περιοδειών του, έτυχε θερμής υποδοχής, εισπράττοντας την αναγνώριση και το σεβασμό των Ροδίων, για τη διαχρονική του πορεία και επιβεβαιώνοντας την άποψή του πως «Η δύναμη του, είναι οι πολίτες της Ρόδου».

Με εκτίμηση,

Δρ Στέφανος I. Δράκος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

με την παράταξη «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ»

του Αντώνη Καμπουράκ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου