Αθλητικά

Σ.Π.Π.Δ.: Το πρόγραμμα της ημερίδας

Με την συμμετοχή των παλιών και νέων διπλωματούχων προπονητών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου, η 1η Επιμορφωτική Προπονητική Ημερίδα Ποδοσφαίρου, την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ.
Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Οι προπονητές που θα να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 24 Μαΐου μέχρι τις 20:00 θα πληρώσουν 10 ευρώ ενώ όσοι δεν προλάβουν, θα υποχρεωθούν να καταβάλουν 20 ευρώ.
Από σήμερα (Δευτέρα 22/5/2017) τα γραφεία του συνδέσμου ήταν ανοιχτά τις πρωινές ώρες από τις 10:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι και τις απογευματινές από τις 18:00 έως τις 20:00, επίσης την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Μαΐου τα γραφεία θα είναι ανοιχτά τις ίδιες ώρες.
Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο διπλωματούχος προπονητής UEFA PRO, εκπαιδευτής των σχολών της ΕΠΟ και διευθυντής των Ακαδημιών της Α.Ε.Κ. κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας και ο καθηγητής φυσικής αγωγής-διπλωματούχος προπονητής UEFA Α΄ κ. Θανάσης Τερζής.
Μετά το τέλος της ημερίδας θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
9:45π.μ. προσέλευση-διανομή φακέλων
9:50μ.μ. Χαιρετισμός πρόεδρου Σ.Π.Π.Δ.
10:00π.μ. Έναρξη ημερίδας
Εισηγητής Ζελενίτσας Χαράλαμπος
Θέμα: Μεθοδολογία προπόνησης στις αναπτυξιακές ηλικίες
10:45π.μ.- 11:00π.μ. διάλειμμα
11:00π.μ. Εισηγητής Ζελενίτσας Χαράλαμπος
Θέμα: Μεθοδολογία προπόνησης στις αναπτυξιακές ηλικίες και ελεύθερη συζήτηση
12:00 Εισηγητής Τερζής Αθανάσιος
Θέμα: Ανάπτυξη του σχηματισμού 1-4-2-3-1
Διάσπαση της αντίπαλης άμυνας μέσω δημιουργίας
και εκμετάλλευση κενού χώρου.
1:00μ.μ. απονομή βεβαιώσεων ημερίδας από την ΕΠΣΔ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου