ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτεταμένες Παρεμβάσεις σε Ύδρευση και Οδοποιία από τη ΔΕΥΑ Ρόδου σε Συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΕΥΑΡ

Η ΔΕΥΑ Ρόδου ενη­με­ρώ­νει ότι βρί­σκο­νται σε πλήρη εξέ­λι­ξη τα έργα απο­κα­τά­στα­σης της οδο­ποι­ί­ας που εξυ­πη­ρε­τεί τις γε­ω­τρή­σεις και τα αντλιο­στά­σια του δι­κτύ­ου ύδρευ­σης σε διά­φο­ρες πε­ριο­χές του νη­σιού. Πα­ράλ­λη­λα, πραγ­μα­το­ποιού­νται εκτε­τα­μέ­νες πα­ρεμ­βά­σεις για την αντι­κα­τά­στα­ση των πα­λαιών δι­κτύ­ων ύδρευ­σης, στο πλαί­σιο των συ­νο­λι­κών έργων ανα­βάθ­μι­σης και απο­κα­τά­στα­σης των γε­ω­τρή­σε­ων και των υδρο­δο­τι­κών υπο­δο­μών.

Επι­πλέ­ον, η ΔΕΥΑΡ βρί­σκε­ται σε αγα­στή συ­νερ­γα­σία με τον Δήμο Ρόδου, ενι­σχύ­ο­ντας τις προ­σπά­θειες του για την απο­κα­τά­στα­ση της αγρο­τι­κής οδο­ποι­ί­ας, μέσα από κοι­νές δρά­σεις και πλήρη συ­ντο­νι­σμό των υπη­ρε­σιών των δύο φο­ρέ­ων.

Με κοινό γνώ­μο­να την εξυ­πη­ρέ­τη­ση των πο­λι­τών και την ανα­βάθ­μι­ση των υπο­δο­μών του νη­σιού, η ΔΕΥΑΡ και ο Δήμος Ρόδου λει­τουρ­γούν ως ένας ενιαί­ος ορ­γα­νι­σμός – ένα σώμα, ένας στό­χος: η βιώ­σι­μη ανά­πτυ­ξη της Ρόδου.

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.