Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.
Το μεσημέρι της Τετάρτης παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» οι δύο φορητοί αναπνευστήρες πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed, που δώρισαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Γιώργος Καραγκούνης και η ΕΠΣΔ.
Οι αναπνευστήρες παραδόθηκαν από τον πρόεδρο της Ένωσης Παναγιώτη Διακοφώτη στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείο Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη, παρουσία του αντιπροέδρου της ΕΠΣΔ Αναστάσιου Στεργενάκη, του γενικού γραμματέα της Ένωσης Γιώργου Παυλίδη και του εκπροσώπου της εταιρείας των αναπνευστήρων Ανδρέα Μαυροειδή.
Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», λόγω της καραντίνας.
Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, ευχαρίστησε της ΕΠΣΔ και τον Γιώργο Καραγούνη για την δωρεά τους, δηλώνοντας τα ακόλουθα:
«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
Ήμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να δεχθούμε μία δωρεά η οποία θα βοηθήσει πολύτιμα το νοσοκομείο στην εκπλήρωση της αποστολής του, ειδικά στην συγκεκριμένη περίοδο που αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με τον κορωνοϊό.
Τέτοιες κινήσεις δείχνουν την ευαισθησία των συγκεκριμένων ανθρώπων, όπως είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου η οποία από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό μας και μας βοηθάει όσο μπορεί για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό.
Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά και για την συνέχιση της συνεργασίας μας».
Ανακοίνωση για την παράδοση των αναπνευστήρων, εξέδωσε η ΕΠΣΔ, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Την Τετάρτη 22/04/2020 και ώρα 13:00, παραδόθηκαν οι δύο φορητοί αναπνευστήρες πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed, δωρεά της ΕΠΣΔ καθώς και του αρχηγού της Εθνικής μας Γιώργου Καραγκούνη, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ”Ανδρέας Παπανδρέου”.
Τους αναπνευστήρες παρέδωσαν στο νοσοκομείο παρουσία του διοικητή κ. Γρηγορίου Ρουμάνη, ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης, ο Α’ αντιπρόεδρος Αναστάσιος Στεργενάκης και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΔ Γεώργιος Παυλίδης.
‘’Παρών’’ επίσης ήταν και ο τεχνικός της εταιρείας κ. Ανδρέας Μαυροειδής.
Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19.
Γιατί σήμερα αξίες όπως η κοινωνική αλληλεγγύη , η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο αποτελούν μοναδικό φάρο ελπίδας!
Μαζί θα τα καταφέρουμε!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ