Με απόφαση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, που αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια, τοποθετήθηκε, ως προϊσταμένη του Τμήματος Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας της Δ/νσης Εμπορίου Ενέργειας και Βιομηχανίας η μόνιμη υπάλληλος κ. Στεργούλα Ζαννετούλη του Εμμανουήλ ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, Βαθμού Α΄, που υπηρετούσε ως προϊστάμενη στις Τεχνικές Υπηρεσίες.

Η αναφερόμενη υπάλληλος θα ασκεί τα καθήκοντα θέσης ευθύνης μέχρι την νέα επιλογή προϊσταμένων από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ή οποιαδήποτε τροποποίηση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου και θα της καταβάλλεται το προβλεπόμενο για τη θέση επίδομα.
Ο δήμαρχος Ρόδου με άλλη απόφαση τοποθέτησε ως προϊσταμένο του Τμήματος Κτιριακών Έργων και Κοινόχρηστων Χώρων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών τον κ. Αλέξανδρο Μπεκιάρη του Γεωργίου κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, Βαθμού Α΄, ενώ επιπλέον ορίζεται και ως Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 100 του Ν. 3584/2007.
Ο αναφερόμενος υπάλληλος θα ασκεί ομοίως τα καθήκοντα θέσης ευθύνης μέχρι την νέα επιλογή προϊσταμένων από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ή οποιαδήποτε τροποποίηση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου και θα του καταβάλλεται το προβλεπόμενο για τη θέση επίδομα προϊσταμένου Δ/νσης.
Με απόφαση της γενικής γραμματέως του Δήμου Ρόδου κ. Κυριακής Νικολαΐδου μετακινήθηκε η μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Ρόδου κ. Χριστίνα Μοσχή του Γεωργίου κλάδου ΠΕ Διοικητικού, από το Αυτοτελές Τμήμα Δημάρχου στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία θα υποστηρίζει τον υπεύθυνο της Υπηρεσίας κ Θεόδωρο Παπαγεωργίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ