Το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων, την Κυριακή (25/2), με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από σωματεία όλης της χώρας.

Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση είναι μεγάλο, αφού έχουν δηλωθεί συνολικά 643 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.

Σχεδόν το σύνολο των κορυφαίων δρομέων αποστάσεων στις γυναίκες, θα είναι παρούσες την ερχόμενη Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων.

Η κορυφαία μαραθωνοδρόμος και νικήτρια του Μαραθωνίου της Αθήνας Ράνια Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμειρος θα εκκινήσει στον αγώνα των 8χλμ. όπως και η Γκλόρια Πριβελέτζιο που αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου καθώς και η Σοφία Ρήγα που ήταν παρούσα στους Ολυμπιακούς της Ρίο.

Στον αγώνα δηλώθηκε και η Σόνια Τσεκίνι καθώς και δρομείς ημιαποστάσεων σταδίου όπως η Ροδίτισσες Μαρία και Ραφαέλα Παρδαλού (αγωνίζονται με τα χρώματα του ΑΟ Μυκόνου), η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, η Ανθή Κυριακοπούλου, η Αναστασία Καρακατσάνη, η Αθηνά Κοΐνη, η Μαρίνα Μανιαδάκη, η Ελευθερία Πετρουλάκη, η Ελένη Λευκοπούλου, ενώ και στις νέες γυναίκες θα υπάρξει έντονος συναγωνισμός αφού έχουν δηλωθεί η Ειρήνα Μιχάλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη και η Κατερίνα Δόβρου.

Το πρόγραμμα των αγώνων

10.00 4χλμ. Νεανίδων

10.25 3χλμ Κορασίδων

10.45 6χλμ Εφήβων

11.15 4χλμ Παίδων

11.40 10χλμ Ανδρών

12.35 8χλμ Γυναικών

12.35 6χλμ Γυναικών Β΄

13.20 8χλμ Ανδρών Β΄

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ