Για παρακρατικούς του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προπηλάκισαν την Άννα Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής

Παρακρατικοί του Αντώνη Σαμαρά που νομίζουν ότι το κράτος είναι ιδιοκτησία τους και πολώνουν και διχάζουν τον λαό είναι τα άτομα που προπηλάκισαν εμένα και την Άννα Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής.  Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε χθες το βράδυ στο κυλικείο της Βουλής.

 Ο κ. Γάκης είπε ότι τα συγκεκριμένα άτομα πήραν άδεια εισόδου από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά και στο χώρο της Βουλής τα έβαλε ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης.

Σημείωσε ότι όταν παρενέβη στην επίθεση που δεχόταν η κυρία Βαγενά, τον έβρισαν και του είπαν «θα σας φάμε με κονσερβοκούτια. Σας θάψαμε μία φορά στο Γράμμο και θα σας ξαναθάψουμε» και συνέχισαν μέχρι που επενέβη η φρουρά της Βουλής και τους απομάκρυνε αφού πήρε τα στοιχεία τους. Μάλιστα ο Γάκης ζήτησε τα στοιχεία των συγκεκριμένων ατόμων από τη φρουρά της Βουλής.

news247.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ