Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις με τις τοπικές αρχές για τα δύο open series της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες. Η αναβίωση του πολύ πετυχημένου RHODOS CUP 2018 και το νέο Open Series Lamia 2018 είναι οι δύο νέες διοργανώσεις της ΕΛΟΚ για το 2018.

Το RHODOS CUP με διεθνή χαρακτήρα από παλιά και το Open Series Lamia 2018 που διεκδικεί να αποτελέσει το νέο θεσμό που κάλλιστα μπορεί να αναδειχθεί και από τα σημαντικότερα αθλητικά events της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία της ΕΛΟΚ έγινε δεκτή από την Αντιπεριφερειάρχη κα Μ. Παπαβασιλείου και τον Αντιδήμαρχο Ρόδου μαζί με το επιτελείο τους για το RHODOS CUP και τον δήμαρχο Λαμίας κο Ν. Σταυρογιάννη με το επιτελείο του όσον αφορά το ΕΛΟΚ OPEN SERIES LAMIA 2018.

Οι δύο αυτές διοργανώσεις θα λάβουν χώρα σε 2 εξαιρετικά κλειστά γήπεδα και θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της ΕΛΟΚ μετά τα Πανελλήνια πρωταθλήματα της.

Ιδιαίτερη βοήθεια για την ολοκλήρωση των συμφωνιών της ΕΛΟΚ με τις τοπικές αρχές έδωσαν οι τοπικοί σύλλογοι ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΛΑΜΙΑ & ΑΣ ΡΟΔΟΥ Shotokan τους οποίους η ΕΛΟΚ θα έχει σαν τους τοπικούς συνδετικούς κρίκους.

Η αρχή γίνεται με το ΕΛΟΚ Open Series Lamia 2018 στις 14-15/4/2018 και η συνέχεια στην Ρόδο στις 20-21/10/2018 με το INTERNATIONAL OPEN RHODOS CUP & ΕΛΟΚ OPEN SERIES.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ