Την μαύρη κωμωδία του Λάκη Μιχαηλίδη «Black Humor -Για γέλια και για κλάματα»  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου.
Το έργο συνθέτουν τέσσερα μονόπρακτα που ακροβατούν μεταξύ θανάτου και ερωτικού πάθους. Πρόσκληση στο κοινό για να παρακολουθήσει τις δύο τελευταίες παραστάσεις την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου  απηύθυνε σε συνέντευξη τύπου ο σκηνοθέτης του έργου   κ. Ζαχαρίας Αγγελάκος.
«Οι παραστάσεις άρχισαν στις  14 Φεβρουαρίου  και θα τελειώσουν την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου. Φέτος αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τέσσερα μονόπρακτα στα οποία  πρωταγωνιστεί ο καταξιωμένος ηθοποιός κ. Σταμάτης Τζελέπης με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε ο κ. Αγγελάκος.
«Να ευχαριστήσω τον κ. Ζαχαρία Αγγελάκο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω τα μονόπρακτα που συνθέτουν τη μαύρη κωμωδία του Λάκη Μιχαηλίδη. Τα είχα παρουσιάσει και στην Αθήνα. Αρκετά από όσα διαδραματίζονται στο έργο τα έχω βιώσει και στην προσωπική μου ζωή. Η φιλία μου με τον σκηνοθέτη κρατά από το 1981.Το έργο πρέπει να το δει όλη η Ρόδος», δήλωσε ο κ. Σταμάτης Τζελέπης. «Χαίρομαι που παίζω με ένα τόσο σπουδαίο ηθοποιό. Ο κόσμος φεύγει ευχαριστημένος από την παράσταση   και αυτό μας ικανοποιεί και μας  δίνει δύναμη», δήλωσε η κ. Αμερίσα Βογιατζή. «Παρακολούθησα  την παράσταση.  Είναι πολύ καλή γιατί  συνδυάζει την πείρα καταξιωμένων ηθοποιών και τη  φρεσκάδα νέων παιδιών. Είναι μια όαση μέσα στο χειμώνα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Διακοσταματίου.  Το έργο ανέβηκε σε :
Διασκευή και σκηνοθεσία: Ζαχαρία Αγγελάκου
Βοηθός σκηνοθέτη Ανάληψη- Νεκταρία Νομικού
Μουσική Ζακ Ιακωβίδη. Χορογραφίες: Αμέρισσα Βογιατζή
Παίζουν  οι ηθοποιοί:  Σταμάτης Τζελέπης , Βάσω Τσαβδαρίδου, Ανάληψη-Νεκταρία Νομικού, Αυγή Παππά, Αμέρισσα Βογιατζή.
Τιμή εισιτηρίου 12 €,
Μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων 10 €

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ