Ειδήσεις

Ρευστοποιήθηκαν μερίδες της Συνεταιριστικής στο διάστημα 2011–2013!

Μια νέα κατάσταση πραγμάτων στις έρευνες μεριδιούχων της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου προκάλεσε η διαπίστωση, με επίσημες βεβαιώσεις του ειδικού εκκαθαριστή κ. Αριστοτέλη Ανδρουτσοπούλου, Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή, σύμφωνα με τις οποίες, στο διάστημα που υφίστατο απαγόρευση ρευστοποίησης συνεταιριστικών μερίδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πλείστα όσα προβλήματα σε συνεταιριστές, η διοίκηση της τράπεζας δεν κράτησε ενιαία στάση έναντι των σχετικών αιτημάτων.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, όπως και οι υπόλοιπες συνεταιριστικές τράπεζες έθεσαν φραγμό στη ρευστοποίηση συνεταιριστικών μερίδων. Από την στιγμή που ξέσπασε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, πράγματι η Συνεταιριστική Τράπεζα, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, πάγωσε τη ρευστοποίηση των μεριδίων.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου