Αθλητικά

Σε συζήτηση για το αύριο καλεί τα σωματεία ο Ηρακλής

Η γεμάτη ερωτηματικά μέρα, η οποία θα ξημερώσει στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μετά την άρση του lockdown, συνεχίζει να «πονοκεφαλιάζει» τους ανθρώπους του Ηρακλή Μαριτσών, οι οποίοι και ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καταγράψουν τους προβληματισμούς τους και να τους μοιραστούν με τους παράγοντες των υπόλοιπων σωματείων της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «ροπαλοφόρων» απέστειλε προς όλα τα τελευταία e mail, μέσα από το οποίο προτείνει τη διοργάνωση τηλεδιάσκεψης, με στόχο να ανακτηθεί η μεταξύ τους επαφή και να ανοίξει μία ουσιαστική συζήτηση για το μέλλον της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σε σχέση με τα πιθανά δεδομένα, ενώπιον των οποίων θα βρεθούν οι σύλλογοι με την επιστροφή τους στο γήπεδο.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Μανώλης Παπαδημήτρης και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως θα ήταν ιδανικό, αν τα σωματεία της πρώτης τη τάξει τοπικής κατηγορίας κατέληγαν σε κοινές αποφάσεις και σε μία ενιαία γραμμή.
Παρότι αναγνωρίζουν πως οι τελικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα θα ληφθούν από την πολιτεία και σε επόμενη φάση από την ΕΠΟ, εντούτοις πιστεύουν πως οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν φωνή που θα ακούγεται και θα λαμβάνεται υπόψη.
Τα προβλήματα, με τα οποία εκτιμούν πως θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες, είναι πολλά.
Ενδεικτικά αναφέρονται η ενδεχόμενη παράταση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η δυνατότητα των συλλόγων να αντέξουν το βάρος της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η διασφάλιση των συμφωνιών τους με τους ποδοσφαιριστές, η διεξαγωγή αγώνων χωρίς την παρουσία θεατών, ο δραματικός περιορισμός των διαθέσιμων πηγών εσόδων, αλλά και ο κίνδυνος να ακολουθήσει ένα νέο lockdown, το οποίο θα «τινάξει» οριστικά τις φετινές διοργανώσεις στον αέρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου