Αθλητικά

«Διακήρυξη ανεξαρτησίας» από τους βετεράνους της Ρόδου

Προς την ίδρυση ενός νέου, ανεξάρτητου συλλόγου παλαιμάχων, οδεύουν ολοταχώς οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της Ρόδου, κάτι το οποίο θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη διάλυση του σημερινού Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.
Τις διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου σωματείου ανέλαβε να «τρέξει» ο μέχρι πριν από λίγο καιρό πρόεδρος των βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα Μιχάλης Δράκος και όπως λέει, η νέα κίνηση εκφράζει την επιθυμία δεκάδων παλιών παικτών αλλά και φιλάθλων.
Μέχρι στιγμής, την πρωτοβουλία για την ίδρυση του συλλόγου παλαιμάχων της Ρόδου στηρίζουν δια της συμμετοχής τους εξήντα ένας παλιοί ποδοσφαιριστές των «ελαφιών», οι οποίοι και καταγράφοντας στη λίστα που ανήρτησε ο Μιχάλης Δράκος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με την υποσημείωση πως στην πραγματικότητα ξεπερνούν τους εβδομήντα και οδεύουν προς τους εκατό.
Είναι οι Δράκος Μιχαήλ, Κώτης Εμμανουήλ, Εγγλέζος Ιωάννης, Δοξάκης Δημήτριος, Χατζηαχμέτ Σελμάν, Καραντάνης Ιωάννης, Κουμπιός Σωτήριος, Διακονικολάου Ιωάννης, Γεωργαλλής Γεώργιος, Χάσταλης Μιχαήλ, Ξύπας Ελευθέριος, Σκαρτάδος Γεώργιος, Παπαϊωάννου Παύλος, Πιάς Νικόλαος, Πίττας Αντώνιος, Ανδρουλλής Κωνσταντίνος, Ελευθερίου Ευστάθιος, Καμπούρογλου Αλέξανδρος, Χατζημιχάλης Γαβριήλ,, Ταχραμάνης Γεώργιος, Ρήγας Αντώνιος, Πάττας Κωνσταντίνος, Μαλλιάκας Νικήτας, Ζωάννου Ιωάννης, Μπόνης Δημήτριος, Ροδανάκης Ιωάννης, Ισκάς Γεώργιος, Κάβουρας Μιχαήλ, Γαλανός Σταύρος, Ξύπας Γεώργιος, Παπαϊωάννου Απόστολος, Παπαϊωάννου Βασίλειος, Καντιμοίρης Σταμάτιος, Καντιμοίρης Γεώργιος, Αθανασίου Γαβριήλ, Κυπριώτης Αντώνιος, Πανάγος Αργύριος, Χατζηπέτρος Γεώργιος, Μπακίρης Γεώργιος, Δράκος Ελευθέριος, Κρητικός Ιωάννης, Παπαμιχαήλ Κυριάκος, Κλαδάκης Ιωάννης, Πολυχρονίου Κωνσταντίνος, Ζουρούδης Δημήτριος, Παπαθεοδώρου Ιωάννης, Κακλαμάνος Αλέξανδρος, Χατζηνικόλας Στέργος, Χαρτερός Νικόλαος, Μιχαηλίδης Γεώργιος, Βόλας Κωνσταντίνος, Χατζηγεωργίου Μιχαήλ, Αστράς Πέτρος, Λαμπρινός Παναγιώτης, Θεοδοσίου Ιωάννης, Καραμηνάς Ιωάννης, Σαλπιγγίδης Δημήτριος, Οικονόμου Αντώνιος, Μπιλιάς Νικόλαος, Φλεβάρης Ιωάννης και Μαΐλης Ρεΐσης.
«Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΡΟΔΟΥ σεβόμενοι την ιστορία μας και την απαίτηση πολλών παλαιμάχων και φιλάθλων προχωράμε στην ίδρυση του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Σ. ΡΟΔΟΣ 1968 Οι εγγραφές συνεχίζονται, στο τηλέφωνο 6977776876 (Δράκος Μιχάλης)», είναι το μήνυμα-πρόσκληση του Μιχάλη Δράκου προς όλους εκείνους που αγωνίστηκαν στο παρελθόν για λογαριασμό της Ρόδου.
Εντός των επόμενων εβδομάδων κι αφού γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες, σειρά θα πάρει η σύνταξη καταστατικού και ο ορισμός της πρώτης διοικούσας επιτροπής, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει ο χώρος στον οποίο θα στεγαστεί ο νέος σύλλογος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μία από τις επιλογές είναι ο νέος πολυχώρος της Ρόδου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Το ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τις εξελίξεις ο υφιστάμενος Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα, αν εκείνοι του «γηραιού» αναλάβουν αντίστοιχη πρωτοβουλία, καθώς και το τι θα γίνει με τα γραφεία-μουσείο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου