Ποδοσφαιριστής του Διαγόρα ενόψει της συνέχειας της Football League θα πρέπει να θεωρείται ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Αγιώτης.
Όπως έγραψε η «δσπορ» , η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελούσε μετεγγραφική προτεραιότητα για τον Διαγόρα, με τους ανθρώπους του, πάντα σε συνεργασία με τον Πέτρο Ρουτζιέρη, να ξεχωρίζουν τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Αγιώτης.
Οι «κυανέρυθροι» κατέληξαν στον 20χρονο αμυντικό, πιστεύοντας ότι είναι ο καλύτερος για να καλύψει το κενό στην οπισθοφυλακή τους, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε προφορική συμφωνία.
Την Πέμπτη ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα έρθει στο νησί μας, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε ο Αγιώτης να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενταχθεί στις προπονήσεις του «γηραιού».
Άμεσα οι άνθρωποι του Διαγόρα θα κινήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.
Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Αγιώτης στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στην ομάδα της Κέρκυρας.
Στα αγωνιστικά
Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα, για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, όπου ο «γηραιός» θα επιδιώξει να κατακτήσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι εκτός από τον τραυματία Κριστιάνο Μεντί, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα στις τάξεις του Διαγόρα, με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Μανωλάκη που εξέτισε την ποινή του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ