Άμεση ήταν η αντίδραση του Φοίβου στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε η ΑΕΡΑ, για την διαιτησία της μεταξύ τους αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Κρεμαστενοί απάντησαν στους Αφαντενιύς με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Προς έκπληξη μας διαβάσαμε την ανακοίνωση της Α.Ε.Ρ.Α που αναφέρεται σε διαιτητικά λάθη του διαιτητή Παρχαρίδη, τα οποία καθόρισαν το αποτέλεσμα στο μεταξύ μας παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου.
Κύριοι αν μια ομάδα αδικήθηκε στον αγωνιστικό χώρο αυτή ήταν ο Φοίβος.
Όπως μαρτυρά και το βίντεο του αγώνα, ο κ. Παρχαρίδης καταλόγισε ένα καθαρό πέναλτι υπέρ μας και μας αρνήθηκε την ίδια παράβαση σε τουλάχιστον ακόμα δύο περιπτώσεις. Τόσο στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Φανούρη Γκινή, όσο και πριν το γκολ της Α.Ε.Ρ.Α με τον Χρήστο Πεταυράκη, υπάρχουν ξεκάθαρες παραβάσεις που δεν καταλογίστηκαν πέναλτι αλλοιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα και στερώντας από την ομάδα μας τους τρεις βαθμούς. Καλό θα είναι στην Α.Ε.Ρ.Α να εξετάσουν με προσοχή το βίντεο του αγώνα και μετέπειτα να προβαίνουν σε ανακοινώσεις σαν την συγκεκριμένη, καθότι εκτίθενται όπως πάντα στο κοινό του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Παράλληλα μόνο ως αστεία χαρακτηρίζουμε την έκφραση ΄΄Μεμονωμένα επεισόδια στο τέλος΄΄ . Για ακόμα μια φορά αισθανόμαστε ντροπή για όσα ζήσαμε στο συγκεκριμένο γήπεδο, κάτι που επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια.
Τα δεκάδες μπουκάλια που έπεσαν στον πάγκο μας και η πόρτα του αγωνιστικού χώρου που συνεχώς σπάει από μόνη της, μαρτυρούν τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που βιώσαμε και πάλι.
Οι προθέσεις της συγκεκριμένης ομάδας φάνηκαν ξεκάθαρα από την επιλογή να μετακινηθούν οι πάγκοι στην πλευρά της εξέδρας λίγες μέρες πριν το ματς. Προσχεδιασμένη κίνηση για τα όσα επακολούθησαν. Όπως επίσης καταγγέλλουμε και το γεγονός πως φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδες χτύπησαν γυναίκα φίλαθλο μας, αλλά και τον πατέρα της την ώρα του αγώνα. Πράξη άνανδρη και κατάπτυστη.
Υ.Γ : Το χειρότερο δε όλων είναι ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και ΄΄παράγοντες΄΄ του ποδοσφαίρου θεωρούν όλα αυτά τα γεγονότα φυσιολογικά. Αυτό μας ξεπερνάει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ