ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: «Αν μια ομάδα αδικήθηκε αυτή ήταν ο Φοίβος»

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Άμεση ήταν η αντί­δρα­ση του Φοί­βου στην ανα­κοί­νω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας που εξέ­δω­σε η ΑΕΡΑ, για την διαι­τη­σία της με­τα­ξύ τους ανα­μέ­τρη­ση για την 16η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι Κρε­μα­στε­νοί απά­ντη­σαν στους Αφα­ντε­νι­ύς με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Προς έκ­πλη­ξη μας δια­βά­σα­με την ανα­κοί­νω­ση της Α.Ε.Ρ.Α που ανα­φέ­ρε­ται σε διαι­τη­τι­κά λάθη του διαι­τη­τή Παρ­χα­ρί­δη, τα οποία κα­θό­ρι­σαν το απο­τέ­λε­σμα στο με­τα­ξύ μας παι­χνί­δι το από­γευ­μα του Σαβ­βά­του.

Κύ­ριοι αν μια ομάδα αδι­κή­θη­κε στον αγω­νι­στι­κό χώρο αυτή ήταν ο Φοί­βος.

Όπως μαρ­τυ­ρά και το βί­ντεο του αγώνα, ο κ. Παρ­χα­ρί­δης κα­τα­λό­γι­σε ένα κα­θα­ρό πέ­ναλ­τι υπέρ μας και μας αρ­νή­θη­κε την ίδια πα­ρά­βα­ση σε του­λά­χι­στον ακόμα δύο πε­ρι­πτώ­σεις. Τόσο στο φι­νά­λε του πρώ­του μέ­ρους με τον Φα­νού­ρη Γκινή, όσο και πριν το γκολ της Α.Ε.Ρ.Α με τον Χρή­στο Πε­ταυ­ρά­κη, υπάρ­χουν ξε­κά­θα­ρες πα­ρα­βά­σεις που δεν κα­τα­λο­γί­στη­καν πέ­ναλ­τι αλ­λοιώ­νο­ντας το τε­λι­κό απο­τέ­λε­σμα και στε­ρώ­ντας από την ομάδα μας τους τρεις βαθ­μούς. Καλό θα είναι στην Α.Ε.Ρ.Α να εξε­τά­σουν με προ­σο­χή το βί­ντεο του αγώνα και με­τέ­πει­τα να προ­βαί­νουν σε ανα­κοι­νώ­σεις σαν την συ­γκε­κρι­μέ­νη, κα­θό­τι εκτί­θε­νται όπως πάντα στο κοινό του δω­δε­κα­νη­σια­κού πο­δο­σφαί­ρου.

Πα­ράλ­λη­λα μόνο ως αστεία χα­ρα­κτη­ρί­ζου­με την έκ­φρα­ση ΄΄Με­μο­νω­μέ­να επει­σό­δια στο τέ­λο­ς΄΄ . Για ακόμα μια φορά αι­σθα­νό­μα­στε ντρο­πή για όσα ζή­σα­με στο συ­γκε­κρι­μέ­νο γή­πε­δο, κάτι που επα­να­λαμ­βά­νε­ται εδώ και χρό­νια.

Τα δε­κά­δες μπου­κά­λια που έπε­σαν στον πάγκο μας και η πόρτα του αγω­νι­στι­κού χώρου που συ­νε­χώς σπάει από μόνη της, μαρ­τυ­ρούν τις τρι­το­κο­σμι­κές κα­τα­στά­σεις που βιώ­σα­με και πάλι.

Οι προ­θέ­σεις της συ­γκε­κρι­μέ­νης ομά­δας φά­νη­καν ξε­κά­θα­ρα από την επι­λο­γή να με­τα­κι­νη­θούν οι πά­γκοι στην πλευ­ρά της εξέ­δρας λίγες μέρες πριν το ματς. Προ­σχε­δια­σμέ­νη κί­νη­ση για τα όσα επα­κο­λού­θη­σαν. Όπως επί­σης κα­ταγ­γέλ­λου­με και το γε­γο­νός πως φί­λα­θλοι της γη­πε­δού­χου ομά­δες χτύ­πη­σαν γυ­ναί­κα φί­λα­θλο μας, αλλά και τον πα­τέ­ρα της την ώρα του αγώνα. Πράξη άναν­δρη και κα­τά­πτυ­στη.

Υ.Γ : Το χει­ρό­τε­ρο δε όλων είναι ότι οι συ­γκε­κρι­μέ­νοι άν­θρω­ποι και ΄΄πα­ρά­γο­ντε­ς΄΄ του πο­δο­σφαί­ρου θε­ω­ρούν όλα αυτά τα γε­γο­νό­τα φυ­σιο­λο­γι­κά. Αυτό μας ξε­περ­νά­ει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.