Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Περικλή Παρχαρίδη στο εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Φοίβο, έχει η ομάδα της ΑΕΡΑ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Αφαντενοί θεωρούν ότι αδικήθηκαν κατάφορα από τις υποδείξεις του έμπειρου ρέφερι και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό όπως υποστηρίζουν, καθώς είναι το τέταρτο παιχνίδι που οι διαιτητικές αποφάσεις δεν τους επιτρέπουν να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί εντός αγωνιστικού χώρου, γι’ αυτό και εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Μιχάλης Αντώνογλου:
«Γι’ ακόμα ένα φετινό παιχνίδι παρακολουθήσαμε την ομάδα μας να μην παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα λόγω των διαιτητικών αποφάσεων. Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Φοίβο Κρεμαστής η αντίπαλη ομάδα θα έπρεπε να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου.
Επίσης, ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Βάντερ Μασάδο. Ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού από ένα σημείο και έπειτα με αποτέλεσμα να επιτρέπει το σκληρό παιχνίδι μόνο στη μια πλευρά του γηπέδου.
Είναι το τέταρτο φετινό ματς της ομάδας μας στο οποίο αδικούμαστε μετά το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την ίδια ομάδα, το παιχνίδι με τον ΔΙ.ΑΣ. στην Αρχίπολη, το ματς με τον Διγενή στα Κοσκινού και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που κάποιοι κύριοι δεν μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, εντός αγωνιστικών χώρων. Καταδικάζουμε δε τα μικροεπεισόδεια που δημιουργήθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης, όπως επίσης συγχαίρουμε τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες και έδειξε ήθος και αξιοπρέπεια, τον Κώστα Καλημέρη. Ελπίζουμε κάποια στιγμή οι τίτλοι και οι διακρίσεις να κρίνονται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Μιχαήλ Αντωνόγλου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ