Την Κυριακή ο Διαγόρας Βατίου πέτυχε σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκης, επικρατώντας μέσα στο γήπεδο Μαριτσών του τοπικού Ηρακλή με σκορ 3-2, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το παιχνίδι στιγματίστηκε από επεισόδια τόσο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όσο και μετά την λήξη του.
Οι Βατενοί εξέδωσαν ανακοίνωση, καταδικάζοντας τα επεισόδια, αναγνωρίζοντας ότι ποδοσφαιριστές και παράγοντες των γηπεδούχων προσπάθησαν να τα αποτρέψουν, ξεκαθαρίζοντας ότι τα δύο σωματεία είχαν, έχουν και θα έχουν άριστες σχέσεις, παρότι κάποιο κακοί φίλαθλοι όπως τους χαρακτηρίζει, προσπάθησαν να της χαλάσουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Διαγόρα Βατίου Ιωάννης Καμπούρης:
«Το Δ.Σ του Διαγόρα Βατίου καταδικάζει τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ηρακλή Μαριτσών.
Συγκεκριμένα, χωρίς ουσιαστικά κανένα λόγο, φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας, στο ημίχρονο και ενώ οι παίκτες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Βαγγέλη Καραγιάννη και στην συνέχεια έκαναν το ίδιο και στο γενικό αρχηγό Γιάννη Καραγιάννη.
Επίσης, στο τέλος του παιχνιδιού και ενώ οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονταν στα αποδυτήρια, φίλαθλοι έσπασαν το παράθυρο με αποτέλεσμα αυτό να τραυματίσει στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Μοσχή.
Ευτυχώς η παρέμβαση του γιατρού του αγώνα ήταν άμεση και δεν είχαμε περαιτέρω δυσάρεστες καταστάσεις. Οι ενέργειες αυτές γυρνάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και είναι επιτακτική ανάγκη να εξαλειφθούν από τα γήπεδα.
Τέλος, θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε τις προσπάθειες κάποιων ποδοσφαιριστών, σύμβουλων και του προέδρου του Ηρακλή Μαριτσών, να ηρεμήσουν την όλη κατάσταση, τους οποίους και ευχαριστούμε.
Τα δύο σωματεία είχαν, έχουν και θα έχουν άριστες σχέσεις, όσο και αν μία μερίδα κακών φιλάθλων, προσπάθησε να τις χαλάσει.
Για το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου
Ο πρόεδρος: Καμπούρης Ιωάννης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ