ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεόβουλος: Διόλου άσχημα για μία ολοκαίνουργια ομάδα…

Παύλος Nτοκόουπιλ 2 λεπτά ανάγνωση
Κλεόβουλος

Χαμο­γε­λα­στό βρήκε η αυγή της νέας εβδο­μά­δας τον Πανα­γιώτη Ζούνη. Το σαβ­βα­τιά­τικο παι­χνίδι της 9ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries με τον Ηρακλή Λάρδου ο έμπει­ρος τεχνι­κός η αλήθεια είναι πως το φοβόταν, αφ’ ενός διότι έχει σε μεγάλη εκτί­μηση το γει­το­νικό σωμα­τείο, αφ’ ετέρου δε-και κυρίως- επειδή υπήρχε ο κίν­δυ­νος οι ποδο­σφαι­ρι­στές του να παρα­σύ­ρο­νταν από τη φτωχή βαθ­μο­λο­γική συγκο­μιδή του αντι­πά­λου τους και να έμπαι­ναν στον αγω­νι­στικό χώρο με μειω­μένα τα αντα­να­κλα­στικά τους.

Ο έμπει­ρος τεχνι­κός είδε με χαρά τις συζη­τή­σεις που είχε τις μέρες που προη­γή­θη­καν του αγώνα να πιάνουν τόπο και με το παρα­πάνω, καθώς το συγκρό­τημά του όχι μόνο έφτασε σε μία ευρεία νίκη με 3-0, αλλά και τη συν­δύ­ασε με καλό ποδό­σφαιρο.

Το γεγονός πως ο Κλε­ό­βου­λος βρί­σκε­ται πλέον στην τέταρτη θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνακα, μετρώ­ντας πέντε συνε­χό­με­νες νίκες (τέσ­σε­ρις στο πρω­τά­θλημα και μία στο κύπελλο), δεν μπορεί να περάσει απα­ρα­τή­ρητο και σίγουρα δεν περνάει από τα μάτια των ανθρώ­πων του, οι οποίοι έζησαν από κοντά τις δυσκο­λίες της σύν­θε­σης, σ’ ένα ομοιο­γε­νές γκρουπ, του­λά­χι­στον έντεκα και­νούρ­γιων ποδο­σφαι­ρι­στών, που εντά­χθη­καν στον σύλλογο το περα­σμένο καλο­καίρι στο πλαίσιο μίας ανα­γκα­στι­κής δια­δι­κα­σίας ριζικής ανα­δό­μη­σης της ομάδας.

Ο Πανα­γιώ­της Ζούνης και οι παρά­γο­ντες της διοί­κη­σης αρχί­ζουν να αισθά­νο­νται δικαιω­μέ­νοι τόσο για τις επι­λο­γές τους, όσο και για την καθη­με­ρινή δουλειά τους, το σημα­ντι­κό­τερο δε είναι πως τα μέλη της ομάδας την απο­λαμ­βά­νουν, καθώς έχουν γίνει μία μεγάλη παρέα.

Το βλέμμα των Λίνδιων στρέ­φε­ται πλέον στο εντός έδρας παι­χνίδι της 10ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος με την Ανα­γέν­νηση Ασφεν­διού, το οποίο θα διε­ξα­χθεί, εκτός απρο­ό­πτου, την επόμενη Τρίτη. Πρό­κει­ται για ματς, το οποίο θα «εγκαι­νιά­σει» μία σειρά δύσκο­λων παι­χνι­διών από τα οποία θα επι­διω­χθεί το μεγα­λύ­τερο δυνατόν βαθ­μο­λο­γικό κέρδος. Ο Κλε­ό­βου­λος θα αντι­με­τω­πί­σει κατά σειρά μέχρι το τέλος Δεκεμ­βρίου τους Κώους, τον Απόλ­λωνα στις Καλυ­θιές, τους Ηρακλή Μαρι­τσών και Δόξα Καρ­δά­μαι­νας στη Λίνδο και τον Κλεάνθη στο Παρα­δείσι.

Για αύριο Τετάρτη όπως και για το προ­σε­χές Σάββατο έχει προ­βλε­φθεί ρεπό, ενώ η προ­ε­τοι­μα­σία θα εξε­λι­χθεί σε συν­θή­κες πλη­ρό­τη­τας, καθώς στις προ­πο­νή­σεις επα­νέρ­χε­ται και ο μέχρι πρό­τι­νος τραυ­μα­τίας Αντώνης Μου­δά­τσος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.