Ειδήσεις

Μαθήματα παραδοσιακών τεχνών από το ΚΕΚ Γεννηματάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απολλώνων

Επίσκεψη στις αίθουσες εργαστηρίων των Απολλώνων πραγματοποίησαν το πρωί ο πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς Δημήτρης Τσοπανάκης και το μέλος του δ.σ. περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Μπάρδος.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα νέα προγράμματα που αναλαμβάνει να εκτελέσει το ΚΕΚ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απολλώνων Νέοι Ορίζοντες.

Τα μαθήματα που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες σε τέσσερις διαφορετικές κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες είναι:
Μαθήματα αργαλειού
Μαθήματα ψηφιδωτού
Μαθήματα αγιογραφίας
Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Μαθήματα Ξυλογλυπτικής
Μαθήματα Βυζαντινής παραδοσιακής μουσικής

Ο κ. Τσοπανάκης έδειξε ικανοποιημένος από τους εκπαιδευτικούς χώρους και δήλωσε στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μανώλη Κυριαζιάκο πως το ΚΕΚ θα σταθεί αρωγός στην επίλυση των μικρών προβλημάτων που υπάρχουν και υποσχέθηκε πως θα καταβάλει προσπάθειες για να αξιοποιηθούν τα άτομα που θα εκπαιδεύονται και θα θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά στο είδος της εκπαίδευσής τους.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Τσοπανάκης
Πρόεδρος ΚΕΚ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου