ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΡ Έλαφος: Συμμετέχει σε τρεις διαφορετικούς αγώνες

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ελαφος- ποδηλασια Ορεινη

Γεμάτο είναι το σαβ­βα­το­κύ­ριακο για τον ΑΣΡ Έλαφος, καθώς αθλητές και αθλή­τριες του θα συμ­με­τά­σχουν σε τρεις δια­φο­ρε­τι­κούς αγώνες ποδη­λα­σίας, που θα διε­ξα­χθεί σε διάφορα σημεία της χώρας μας.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο σύλ­λο­γος προς ενη­μέ­ρωση ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λουθα:

«Ο ΑΣΡ Έλαφος θα συμ­με­τέ­χει σε τρεις αγώνες σε τρία δια­φο­ρε­τικά σημεία της Ελλάδας αυτό το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 21 και 22/10/2023.

1ος αγώνας ο Αθα­νά­σιος Νια­νιά­κης. Θα συμ­με­τέ­χει στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα των Ενόπλων Δυνά­μεων που θα διε­ξα­χθεί στο Ολυ­μπιακό κωπη­λα­το­δρό­μιο στον Μαρα­θώνα.

2ος αγώνας ο Δημή­τριος Χαλα­γιάν­νης. Θα συμ­με­τέ­χει στην Ανάβαση Χορ­τιάτη στην Θεσ­σα­λο­νίκη.

3ος αγώνας οι: Τρια­ντε­νός Νικήτας, Αντω­νίου Μαρία, Σίμπερτ Νικό­λαος, Τσε­σμεζή Κυριακή και Κελε­πέ­ρας Κυριά­κος. Θα συμ­με­τέ­χουν στο Δια­συλ­λο­γικό Αγώνα ΜΤΒ που θα γίνει στην περιοχή της Τσου­κα­λα­ριάς στην Κω που διορ­γα­νώ­νει ο Π.Ο. Κω.

Συνοδοί της απο­στο­λής στην Κω, η Αννίκα Κελε­πέρα και η Τσαβαρή Σεβαστή.

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή επι­τυ­χία!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.