Αθλητικά

ΑΕΣΠ Φοίνικας: Στις 30 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση και οι εκλογές

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΕΣΠ Φοίνικας, ενημέρωσε ότι το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στα γραφεία του συλλόγου θα διεξαχθεί η ετήσια γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό του συλλόγου, καλούνται τα μέχρι 30/9/2021 ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 30η Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00-20:00, στα γραφεία του συλλόγου που εδρεύει στο Παραδείσι Ρόδου, οδός Κλεάνθους, ΤΚ 85106 προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης :
1. Απολογισμός της οικονομικής χρήσης μέχρι την 30/10/2021 και συνοπτική παρουσίαση του εν γένει έργου και των δράσεων του σωματείου, κατά την τριετή θητεία.
2. Έγκριση του οικονομικού απολογισμού, των πεπραγμένων του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31/12/2020.
3. Απαλλαγή των μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και της ελεγκτικής επιτροπής από πάσης ευθύνης.
4. Εκλογή τακτικού προέδρου, γραμματέα και ψηφολέκτη γενικής συνέλευσης.
5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
6. Εκλογή νέων τακτικών και αναπληρωματικών μελών διοικητικού συμβουλίου.
7. Εκλογή νέας ελεγκτικής επιτροπής.
Όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν με δικαίωμα εκλογής και ψήφου (εκλέγειν και εκλέγεσθαι) στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, πρέπει το αργότερο εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών πριν την ορισθείσα στην ημερησία διάταξη ημερομηνία σύγκλισής της, να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία του σωματείου και υπόψη του γενικού γραμματέα αυτού υποβολή υποψηφιότητας, εφόσον επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου ή τακτικού και αναπληρωματικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου αυτού.
Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης, ορίζεται ότι η 1η επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, ώρα 11:00, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου