Τοπικές Ειδήσεις

Αλέξανδρος Κολιάδης: “Απάντηση στις απρέπειες του απερχόμενου δήμαρχου”

Ο επικεφαλής της παράταξης “ΕΝΑ – Ενωμένοι Αλλάζουμε” κ. Αλέξανδρος Κολιάδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο απερχόμενος δήμαρχος Ρόδου, μέσα στον πανικό που τον διακατέχει τους τελευταίους μήνες και μετά από την επιτυχημένη συγκέντρωση του συνδυασμού μας «ΕΝΑ-ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ », όπου εκατοντάδες συμπολίτες μας έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για Αλλαγή, προχώρησε στη μέγιστη απρέπεια να προσβάλει πρόσωπα που υπηρέτησαν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επειδή παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.

Εμάς δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του απερχόμενου δημάρχου αλλά μας λυπεί για τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνεται τους θεσμούς, χαρακτηρίζοντας ως «παλιό και φθαρμένο» ανθρώπους που αξίζουν τον σεβασμό μας και που ο καθένας έχει τη δική του ιστορία στο νησί μας. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους για τις επιλογές μας.

Εξάλλου, πολλοί από τους επί χρόνια στενούς συνεργάτες των προσώπων εναντίον των οποίων καταφέρθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος Ρόδου, σήμερα αποτελούν τις «χρυσές μεταγραφές» της παράταξής του.

Για εκείνους που επιχειρούν να χειραγωγήσουν και να εξαπατήσουν τους πολίτες, έρχεται πάντα η ώρα της κρίσης. Και όσο η ώρα της κρίσης πλησιάζει ο πανικός γιγαντώνεται.

Εμείς συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας με ανοικτές, δημοκρατικές διαδικασίες και πορευόμαστε με τις αλήθειες μας.

Από την παράταξη ΕΝΑ-ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου