Ειδήσεις

Απάντηση των ΑΝΕΛ για τα περί “περίεργου, ακροδεξιού κόμματος” του κ. Σουλτς

ΑΝΕΛ

«Πέραν της προσβολής προς τον ελληνικό λαό και τους ΑΝΕΛ, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αποκαλεί χωρίς επιπτώσεις ακροδεξιό όποιο κόμμα δεν παίρνει προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες που τον χρηματοδοτούν», αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σχολιάζοντας τη νέα παρέμβαση του προέδρου της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς για την επικείμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η επανεκλογή [του Τσίπρα] είναι πολιτικά και στρατηγικά κάτι που πρέπει να θαυμάζει κανείς, αλλά πέραν αυτού, η ανένεωση της συνεργασίας με αυτό το περίεργο, ακροδεξιό, λαϊκιστικό κόμμα είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω» είπε ο Σουλτς.

Απαντώντας οι ΑΝΕΛ αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Λυπούμαστε ακόμη μια φορά για την έλλειψη σεβασμού του κ. Σουλτς στο θεσμό που υπηρετεί, με τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας. Πέραν της προσβολής προς τον ελληνικό λαό και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αποκαλεί χωρίς επιπτώσεις «ακροδεξιό» όποιο κόμμα δεν παίρνει προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες που τον χρηματοδοτούν».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.