Ειδήσεις

Συνάντηση του κ. Μπαριανάκη με το Δήμαρχο Καρπάθου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Λάμπρο είχε ο εντεταλμένος Σύμβουλος και πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης στα πλαίσια επίσκεψης του στο νησί της Καρπάθου την Δευτέρα 20/8/2018.

Στα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ήταν τα έργα που είναι σε  εξέλιξη στο νησί  και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.

Συζητήθηκε επίσης και το σημαντικό  θέμα  κατασκευής της σφαγιοτεχνικής εγκατάστασης στο νησί όπου η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος για να ολοκληρωθεί ο   φάκελος εκκρεμεί το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας του οικοπέδου από τον δωρητή και το Υποθηκοφυλακείο για να μπορέσουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου να χαράξουν το ακίνητο στο Τοπογραφικό σχεδιάγραμμα.

Πιστεύουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και σύντομα θα περάσει το θέμα από Περιφερειακό Συμβούλιο και την Οικονομική επιτροπή για έγκριση.

Να σημειωθεί ότι παλαιότερα λειτουργούσε  Σφαγείο όπου κάλυπτε όλες τις ανάγκες για σφαγή σε μια περίοδο όπου η κτηνοτροφία ανθούσε στο νησί.

Στη Συνέχεια έχε συνεργασία με τον Γεωπόνο του Δήμου κ. Λαχανά Γιάννη ώστε να προγραμματίσουν  μαζί με τον Έπαρχο Καρπάθου-Κάσου κ. Μηνατσή Ιωάννη,  δενδροφύτευση  σε περιοχή που από κοινού θα αποφασισθεί  και  εγκρίθηκαν  για να δοθούν 3.000 δενδρύλλια.

 

Ο

Πρόεδρος  Δ.Σ

Μιχαήλ  Μπαριανάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου