Τοπικές Ειδήσεις

Καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά από κλιμάκιο του ΕΛΓΑ

Η Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Ρόδου σας ενημερώνει σχετικά με τις ζημιές που έχουν προκληθεί από την πυρκαγιά ότι έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή τους από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΕΛΓΑ.

Το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ αναμένεται να καταφθάσει στην περιοχή μας από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

 

Προσφορά και διανομή ζωοτροφών

 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, με πρωτοβουλία από επιχειρήσεις και ιδιώτες που θέλουν να δωρίσουν τροφές για τα ελάφια και για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά, τους ευχαριστούμε θερμά όλους και τους ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις για την σωστή διανομή τους.

Όσοι επιπλέον επιθυμούν να προσφέρουν δωρεάν τροφές, παρακαλούμε να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα στην Κρεμαστή για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2241361655.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου