Μετά το επιτυχημένο τετραήμερο εκδηλώσεων, που τόνωσαν το ταμείο του συλλόγου, οι άνθρωποι του Διγενή στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στη διευθέτηση των ζητημάτων που αφορούν στη σύνθεση του ρόστερ της ομάδας.
Η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να φέρει εξελίξεις, με τις πληροφορίες να θέλουν τους Κοσκινιάτες αποφασισμένους να ντύσουν στα χρώματά τους τον Αντώνη Λόη!
Ο πολύπειρος επιθετικός είχε αποφασίσει αρχικά να φύγει από το νησί και ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Χαραυγή, ωστόσο μία επαγγελματική πρόταση που φέρεται να δέχθηκε καθιστά πολύ πιθανή την επιστροφή του. Οι παράγοντες του Διγενή βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και σε ετοιμότητα να κλείσουν την πολύ σημαντική μετεγγραφή.
Αν η υπόθεση του Αντώνη Λόη προχωρήσει, θα γραφτούν οριστικά οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία με τον Ίκαρο Τριπολίτη. Οι πιθανότητες να τα βρουν οι δύο πλευρές είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά μικρές, καθώς τις χωρίζει μεγάλη απόσταση.
Αγεφύρωτη αποδείχθηκε κι αυτή με τον Ντούτσε Αλιάι των Ιπποτών, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα στόχων του Διγενή.
Αντίθετα, ζωηρό παραμένει το ενδιαφέρον των Κοσκινιατών για τον πολύπειρο ακραίο μέσο Νίκο Μοσχή.
Ευχαριστίες για τη στήριξη
Τους ανθρώπους, που στήριξαν τις εκδηλώσεις του σωματείου, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Διγενή:
«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι προπονητές, παλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών του Διγενή Κοσκινού, σας ευχαριστούμε τον κάθε έναν σας ξεχωριστά, για τη συμβολή σας στις επιτυχημένες εκδηλώσεις της ομάδας μας στην γιορτή της Αγίας Μαρίνας και τον Προφήτη Ηλία αντίστοιχα.
Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή και τον Πρόεδρο Αναστάσιο Ψυλλάκη, για την παροχή υπηρεσιών που μας προσέφεραν και την παραχώρηση του χώρου έξω από την παιδική χαρά, παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν, η στήριξή του ήταν αμέριστη. Επίσης ευχαριστούμε την αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας, τους παλαιούς προπονητές, γυμναστές, αθλητές, ποδοσφαιριστές του Διγενή, που δέχτηκαν την πρόσκληση στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς, τους επιχειρηματίες και στους εθελοντές – γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας για τη γενναιόδωρη προσφορά όλων στην προετοιμασία και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
Η δύναμη του μηνύματος που λάβαμε από όλους εσάς, μας δίνει μεγάλη ώθηση και κίνητρο στην προσπάθεια να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πραγματοποίηση του στόχου που καθορίστηκε για την καινούργια αγωνιστική χρονιά 2020-2021, της προώθησης της σημασίας της άθλησης και του ευ αγωνίζεσθαι!
Σκοπός μας είναι μεγαλύτερο μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό και πίστη στην ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους! ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ….
Τέλος ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι θα παραμείνουμε στη θέση της παιδικής χαράς μέχρι τέλος Αυγούστου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο με το παραδοσιακό μας σουβλάκι. Σας περιμένουμε!!!»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ