Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ένωση Super League 2 και Football League, ενημέρωσε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές, για την ανάδειξη του προέδρου, των δύο αντιπροέδρων και των τριών εκπροσώπων της Football League στο διοικητικό συμβούλιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας γνωστοποιούμε ότι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, στις 13:30, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης με θέματα Ημερησίας Διάταξης τα εξής:
Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα
Εκλογή προέδρου Δ.Σ
Εκλογή Α’ και Β’ αντιπροέδρων
Στις 12:00 στον ίδιο χώρο θα προηγηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Football League με θέμα ημερησίας διάταξης:
Εκλογή τριών (3) εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας».
Πάντως, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», η θητεία της διοίκησης που θα εκλεγεί την Παρασκευή θα έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, καθώς θα διεξαχθούν νέες εκλογές μέσα στον Σεπτέμβρη όπως αποκάλυψε η «δσπορ» στις 17 Ιουλίου.
Οι εκλογές της Παρασκευής θα γίνουν προκειμένου να μην μείνει ακέφαλη η Ένωση στο επόμενο χρονικό διάστημα (η θητεία του Δ.Σ. έχει λήξει) και μέσα στον Σεπτέμβρη θα γίνουν νέες αρχαιρεσίες που θα αναδείξουν το διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει την λίγα στην σεζόν 2020-2021, καθώς θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών, ενώ θα έχουν δικαίωμα ψήφου και οι οκτώ ομάδες που προβιβάστηκαν από την Γ’ Εθνική Κατηγορία (Α.Σ. Ρόδος, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Αστέρας Βλαχιώτη, Καλλιθέα, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικος και Α.Ο. Επισκοπής) οι οποίες θα έχουν συσταθεί σε ΠΑΕ.
Να σημειώσουμε ότι στις εκλογές της Παρασκευής τον Διαγόρα θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαρθολομαίος Καμπουράκης και τον ΓΑΣ Ιάλυσος, ο ισχυρός άνδρας των «τοξοβόλων» Μιχάλης Χατζηνικήτας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ