Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη Μελών της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ

Επίσκεψη πραγματοποίησε, χθες, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, Εγγλέζος Παναγιώτης, ο Γεν. Γραμματέας, Τριπολίτης Νικόλαος, ο Ταμίας και Πρόεδρος των εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, Καρανικόλας Ελευθέριος, στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, κ. Μανέττα Βασίλη.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ για τις διευκολύνσεις και τις παροχές της επιχείρησης στις διάφορες κατηγορίες συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση και να ζητηθεί η δυνατότητα έκπτωσης στους λογαριασμούς του νερού για τους μακροχρόνια ανέργους, τους άπορους και ευπαθείς ομάδες.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ ενημέρωσε τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ για τις μέχρι τώρα ενέργειες της επιχείρησης και τις παροχές που προσφέρει στους συμπολίτες μας. Δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το αίτημα της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης καθώς επίσης και στον ίδιο το Δήμαρχο, ώστε οι συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να τύχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερης έκπτωσης στους λογαριασμούς του νερού σύμφωνα με τις δυνατότητες της επιχείρησης ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα βιωσιμότητάς της. Να τονιστεί δε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία διακοπή νερού σε συναδέλφους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και όσα προβλήματα έχουν προκύψει με παρέμβαση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, κατά δήλωσή του, λύνονται.

Οι προσπάθειες της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ θα συνεχιστούν και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με όλους τους φορείς του τόπου ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες επιβίωσης των συναδέλφων μας που πλήττονται από την κρίση.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ         ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου