Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τους επόμενους αγώνες στο νομό μας, αλλά και τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες της Δωδεκανήσου και ταυτόχρονα, συνεχάρη τον ΔΟΠΑΡ για όλα όσα έκανε στο προπονητήριο του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το περασμένο σαββατοκύριακο (18-19/07) ολοκληρώθηκαν και τα τρία βασικά διασυλλογικά πρωταθλήματα για τα Σωματεία της Δωδεκανήσου, με την διεξαγωγή τους σε έναν όμιλο, αυτόν της Ρόδου, στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα.
Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώσαμε όλοι μας, λόγω της πανδημίας του covid-19, επηρέασαν όπως ήταν φυσικό και τους αθλητές και αθλήτριές στο επίπεδο των επιδόσεων, αλλά κυρίως των συμμετοχών.
Απομένουν να διεξαχθούν πλέον τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες τα επόμενα διαδοχικά σαββατοκύριακα στις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας (Λάρισα το Κ-18 στις 25-26/07, Ιωάννινα το Κ-20 στις 2-3/08 και τελευταίο το Ανδρών – Γυναικών μαζί με το Κ-23 στην Πάτρα στις 8-9/08).
Αρκετοί Δωδεκανήσιοι αθλητές-τριες έχουν προκριθεί να συμμετάσχουν στα παραπάνω αναφερθέντα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αφού κατάφεραν να πετύχουν επιδόσεις που τους κατέταξαν στους δεκαέξι (16) καλύτερους-ρες για τα δρομικά αγωνίσματα και αντίστοιχα στους δώδεκα (12) καλύτερους-ρες για τα ριπτικά και αλτικά αγωνίσματα.
Σε δωδεκανησιακό αγωνιστικό επίπεδο και με βάση το επικαιροποιημένο αγωνιστικό καλεντάρι απομένουν να διεξαχθούν τα Τετραθλά της κατηγορίας Κ-14 σε ομίλους της Ρόδου και των νησιών Κω, Καλύμνου και Λέρου.
Πιθανή θεωρείται και η διεξαγωγή των 32ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στην Χίο (3-4/10/2020), καθώς και το RUN GREECE Ρόδου (18/10/2020).
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επιθυμεί να εκφράσει την χαρά και ικανοποίηση της, για την ολοκλήρωση της μεταφοράς και εγκατάστασης του κλωβού σφυροβολίας -δισκοβολίας στο προπονητήριο ρίψεων του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα, ενός προπονητικού χώρου που έμεινε ημιτελής από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Απομένει πλέον η σπορά του χλοοτάπητα (Σεπτέμβρη – Οκτώβρη), καθώς και η τοποθέτηση οικήματος (προκατ) στο προπονητήριο για τους χρήστες, για να γίνει απολύτως λειτουργικό. Τουλάχιστον από σήμερα πλέον δεν θα κινδυνεύουν οι αθλούμενοι του σταδίου στίβου από τις ρίψεις της σφύρας. Τα συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, αλλά και στον διευθυντή του Οργανισμού Θεόδωρο Θεοδώρου, που επί δέκα ημέρες στάθηκε δίπλα στο συνεργείο για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ