Την Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρδου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει το σύλλογο να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος, δεν είχε στην διάθεσή του, τον Γιάννη Ευαγγελίδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον ποδοσφαιριστή να ενσωματώνεται στην προετοιμασία σήμερα, τον Βασίλη Χαρίτο λόγω οικογενειακού προβλήματος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις προς το τέλος της εβδομάδας και τον Στέφανο Ευαγγελίδη που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι άγνωστο το πότε θα «μπει» στην προετοιμασία.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν κανονικά, με την διοίκηση και τον νεαρό τεχνικό να είναι αισιόδοξοι ενόψει της νέας σεζόν.
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαδόπουλο, που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Σίγουρα στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Μέσα από την συστηματική δουλειά που θα κάνουμε την περίοδο της προετοιμασίας, πιστεύω θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Στόχος μας στη νέα σεζόν είναι, να φτιάξουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα εξασφαλίσει την παραμονή της, το γρηγορότερο δυνατό».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Ηρακλή Λάρδου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.
Ο σύλλογος αναζητεί ένα τερματοφύλακα, ενώ στην προετοιμασία συμμετέχει και ένας μέσος από την Βόρεια Ελλάδα, που εφόσον πείσει με τις ικανότητές του, θα αποκτηθεί. Σε αντίθεση περίπτωση οι Λαρδιακοί θα αναζητήσουν άλλο ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ