Ακόμα μία ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία της.
Ο λόγος για τον Ηρακλή Μαριτσών, που διατήρησε στις τάξεις του, τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ προχώρησε και σε σημαντικές προσθήκες ανεβάζοντας την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού του.
Αρχικά έγινε ο απαραίτητος αγιασμός και στην συνέχεια, ο νέος προπονητής, Σταμάτης Μοσκιού, έδωσε εντολή να ξεκινήσουν τα «βάσανα» για τους ποδοσφαιριστές.
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον νεαρό τεχνικό των «πρασίνων» που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Τον στόχο που έχουμε σαν ομάδα, τον ξέρουμε εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Κάθε ημέρα βάζουμε νέους στόχους, τώρα που βρισκόμαστε στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ενώ με το που ξεκινήσουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα βάλουμε και πάλι νέους στόχους όσο περνάνε οι αγωνιστικές.
Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στην προετοιμασία μας, να δουλέψουμε όπως πρέπει, προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».
Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα έχει διάρκεια περίπου δύο εβδομάδων, ο Σταμάτης Μοσκιού θα επικεντρωθεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με την χρήση μπάλας και χωρίς.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Μαριτσενοί να κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, εφόσον βρουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή στην μετεγγραφική αγορά.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ