ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε και Χειμωνέττο!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Σε μία ακόμη προ­σθή­κη προ­χώ­ρη­σε ο Γ.Α.Σ. Ιά­λυ­σος εν όψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου. Κι αυτό γιατί έδωσε τα χέρια με τον Ρο­δί­τη τερ­μα­το­φύ­λα­κα Άγ­γε­λο Χει­μω­νέτ­το, ο οποί­ος τα τρία τε­λευ­ταία χρό­νια, αγω­νι­ζό­ταν για λο­γα­ρια­σμό του Κλε­άν­θη Πα­ρα­δει­σί­ου. Οι «ερυ­θρο­κί­τρι­νοι» ανα­κοί­νω­σαν και επί­ση­μα την από­κτη­ση του, βα­σι­ζό­με­νοι στη φι­λο­σο­φία τους να έχουν στο ρό­στερ τους πολ­λούς ντό­πιους πο­δο­σφαι­ρι­στές. Έτσι θα δοθεί η ευ­και­ρία σ’ έναν ακόμη Ρο­δί­τη αθλη­τή να δια­κρι­θεί στις εθνι­κές κα­τη­γο­ρί­ες και να πιά­σει την ευ­και­ρία από τα μαλ­λιά. Μά­λι­στα, ο ίδιος στις πρώ­τες δη­λώ­σεις του. ζή­τη­σε από τον κόσμο να βοη­θή­σει την ομάδα σε όλη τη διάρ­κεια της χρο­νιάς, υπο­σχό­με­νος να δώσει τον κα­λύ­τε­ρο του εαυτό με τη φα­νέ­λα του «νε­ο­φώ­τι­στου» συλ­λό­γου. Οι «ερυ­θρο­κί­τρι­νοι» συ­νε­χί­ζουν τη με­τεγ­γρα­φι­κή τους ενί­σχυ­ση και μέχρι το ξε­κί­νη­μα της προ­ε­τοι­μα­σί­ας ανα­μέ­νε­ται να έχουν κλεί­σει το ρό­στερ τους. Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση του Γ.Α.Σ. Ιά­λυ­σος έχει ως εξής:

«Ο Γ.Α.Σ. Ιά­λυ­σος ανα­κοι­νώ­νει την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή Άγ­γε­λο Χει­μω­νέτ­το. Ο νε­α­ρός τερ­μα­το­φύ­λα­κας αγω­νι­ζό­ταν τα τε­λευ­ταία τρία χρό­νια στον Κλε­άν­θη. Το Δ.Σ της ομά­δας τον κα­λω­σο­ρί­ζει στην οι­κο­γέ­νεια του Ιά­λυ­σου.

Ο ίδιος δή­λω­σε: «Για μένα είναι με­γά­λη χαρά που θα αγω­νι­στώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ιά­λυ­σος. Θέλω πολύ να βοη­θή­σω μέσα από τη δου­λειά και από τη δίψα που έχω ώστε να πε­τύ­χου­με μαζί με την ομάδα τους στό­χους μας. Είναι μια ευ­και­ρία να δια­φη­μί­σου­με το δω­δε­κα­νη­σια­κό πο­δό­σφαι­ρο που τα τε­λευ­ταία χρό­νια είναι στην αφά­νεια, γι αυτό θα ήταν καλό ο κό­σμος να στη­ρί­ξει αυτήν τη προ­σπά­θεια και στα εύ­κο­λα και στα δύ­σκο­λα να είναι δίπλα μας ώστε να έχου­με μια επι­πλέ­ον ώθηση. Καλή χρο­νιά σε όλα τα παι­διά εύ­χο­μαι να έχου­με υγεία».

*Στη Ρόδο για μό­νι­μη εγκα­τά­στα­ση έρ­χο­νται ο προ­πο­νη­τής της ομά­δας Πέ­τρος Μίχος και τα με­τεγ­γρα­φι­κά απο­κτή­μα­τα Δη­μή­τρης Κοι­λιά­ρας και Αλέ­ξαν­δρος Σί­μω­σης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.