Μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Αρχίπολης, με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπανθύμου, οι άνθρωποι του συλλόγου, ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Το πρώτο πράγμα που διευθέτησαν οι Αρχιπολενοί, αφορούσε την τεχνική τους ηγεσία, προσλαμβάνοντας ένα παλιό γνώριμο του συλλόγου.
Ο λόγος για τον Φιλήμονα Μιχαλάκη που από το πρωί της Δευτέρας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Εθνικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο νεαρός τεχνικός είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τους ανθρώπους της διοίκησης και αμέσως μόλις συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. έγινε το τελικό ραντεβού μαζί του, όπου έπεσαν οι υπογραφές.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μιχαλάκης έχει δουλέψει με μεγάλη επιτυχία στον Εθνικό, καθώς πριν από δύο χρόνια ήταν αυτός που τον οδήγησε στην άνοδο από την Β’ στην Α’ Κατηγορία.
Από εκεί και πέρα, οι Αρχιπολενοί αφού διευθέτησαν την τεχνική τους ηγεσία, έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους, στην στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.
Όπως αποκάλυψε στην «δσπορ» ο πρόεδρος, Δημήτρης Παπανθύμου, ήδη η ομάδα έχει προχωρήσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν μετεγγραφικά τον Εθνικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει προφορική συμφωνία με περίπου 10 ποδοσφαιριστές και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση, που αφορούν τις «ελευθέρες», προκειμένου να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις.
Όπως όλα δείχνουν, η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι Αρχιπολενοί θα αρχίσουν να ανακοινώνουν τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ