ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις 26/6 η επαναληπτική δημοπρασία για τις παραλίες

Μαίρη Φώτη 1 λεπτό ανάγνωση
Τουρίστες παραλία
Μέγεθος γραμμάτων

Στις 26 Ιου­νί­ου θα διε­ξα­χθεί ο επα­να­λη­πτι­κός πλειο­δο­τι­κός, φα­νε­ρός και προ­φο­ρι­κός δια­γω­νι­σμός για την εκ­μί­σθω­ση των πα­ρα­λια­κών χώρων των Δη­μο­τι­κών Ενο­τή­των Ρόδου, Καλ­λι­θέ­ας, Αφά­ντου, Αρ­χαγ­γέ­λου, Λιν­δί­ων, Νο­τί­ας Ρόδου, Ια­λυ­σού, Ατα­βύ­ρου, Κα­μεί­ρου και Πε­τα­λού­δων, που ανα­φέ­ρο­νται στο πα­ράρ­τη­μα της ανα­λυ­τι­κής δια­κή­ρυ­ξης δη­μο­πρα­σί­ας με αρ.πρωτ. 2/40554 30/5/2017, για την άσκη­ση δρα­στη­ριο­τή­των που εξυ­πη­ρε­τούν τους λουό­με­νους ή την ανα­ψυ­χή του κοι­νού (εκ­μί­σθω­ση θα­λασ­σί­ων μέσων ανα­ψυ­χής, ομπρε­λών, τρο­χή­λα­του – αυ­το­κι­νού­με­νου ή συ­ρό­με­νου – ανα­ψυ­κτη­ρί­ου κ.τ.λ.) και μόνο για τις θέ­σεις που πα­ρέ­μει­ναν άγο­νες.

Η επα­να­λη­πτι­κή δη­μο­πρα­σία θα είναι δη­μό­σια και θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στην αί­θου­σα του Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου Ρόδου, την 26/6/2017, ημέρα Δευ­τέ­ρα και ώρα 9:00 π.μ..

Η διάρ­κεια της εκ­μί­σθω­σης ορί­ζε­ται έως 31/12/2017 ενώ για κάθε δη­μο­πρα­τού­με­νη θέση απαι­τού­νται ξε­χω­ρι­στά δι­καιο­λο­γη­τι­κά.

Να ση­μειω­θεί ότι στις 15 Ιου­νί­ου πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν οι πρώ­τοι δια­γω­νι­σμοί για θα­λάσ­σια σπορ ανα­ψυ­χής –ως επί το πλεί­στον- και λι­γό­τε­ρα για κα­ντί­νες, για τις πε­ριο­χές Νό­τιας Ρόδου, Λίν­δου, Κο­λυ­μπί­ων, Αφά­ντου, Πε­τα­λού­δων, Καλ­λι­θέ­ας, Δη­μο­τι­κής Ενό­τη­τας Ρόδου, Κα­μεί­ρου και Στε­γνών.

Οι δια­γω­νι­σμοί αφο­ρού­σαν 100 πόστα συ­νο­λι­κά και εκ­δη­λώ­θη­κε εν­δια­φέ­ρον για τα 68. Για τα υπό­λοι­πα οι δια­γω­νι­σμοί κη­ρύ­χθη­καν άγο­νοι και η δια­δι­κα­σία θα επα­να­λη­φθεί την ερ­χό­με­νη Δευ­τέ­ρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.